TODAYSIS ;)


GET THE PARTY STARTED ON A SATURDAY NIGHT

Woop woop. Det var grymt kul i lördags! Sen jag flyttade till bergen så har jag mest umgåtts med killar så det var helt fantastiskt att vara på en förfest med ett gäng på 10 tjejer. Älskar tjejsnack, det är allt för sällan. Sen tog vi en runda på byn, RAFF-festen på grand först, sen Metro, Feliz, Metro igen. Jag hade otroligt kul, även fast jag inte visat denna bloggen för någon av mina vänner så TAACK ;)


STÖRTSKÖN TREND F/W 11/12


Äntligen lite ljusa färger på catwalken inför hösten. Just denna skönhet är från Dior. Klä dig helt i vitt från topp till tå eller matcha det vita med ljus beige. Ta det vita på partier av kroppen du vill framhäva. Grymt snyggt!

DESIGNFEST-KVÄLLEN, NEDRÄKNING CA 9 H KVAR

Godmorgon världen!
Idag är det RAFF-fest på gång, om ni kommer ihåg den design-veckan jag berättade om? Nu är det iallafall avslutningsfesten. Först 6 timmar på jobb, hem för att pudra näsan i 3 timmar och sen blir det förfest hos Monica med ett gäng tjejer. Hoppas på en grym afton:)

GOD HELG ;)

Oslo 2010
Oslo 2010 ;)

SHOE TRENDS FALL/WINTER 2011/2012I höst och vinter finns det oerhört mycket olika trender för skor.

Om vi snackar färger nu så är det inte så mycket ljust, men det är ju som det brukar då. De färger som kommer regera är; Svart, vit, grå, metall, beige, vinröd, mörkblå, brun, djup violett, khaki och röd.
De material som kommer äga hösten och vintern är; läder, orm-skinn, mocka och satin. Lite spets och päls också.
I år är det inne med både spetsiga och runda tår. Klackarna kan vara kilhäl, stilettklack och även den lite tjockare klacken som passar perfekt när det lite halare halvåret kommer. Om vi sammanfattar allt detta så betyder det att ungefär vad vi än har på oss för skor i höst och vinter så är det trendigt! Lycka till med resan;)

För att nämna något som inte är lika vanligt så är det faktiskt inne att ha sockar i sina skor, även fast det är stilettklackar. Att ha många spännen är väldigt trendigt också;)
You go girl!
LIFE PASSES MOST PEOPLE BY WHILE THEY'RE MAKING GRAND PLANS FOR IT

Life is good!
Det kan hända mycket på få dagar. Jag har igår tackat ja till en tjänst som fristående hudkonsulent tror jag det kallades, självklart kommer jag fortsätta vara butikschef, kursena är bara på sidan av. Jag ska hålla kurser och sälja för Mary Kay vilket är ett av de ledande märkena på smink och hudprodukter i världen! Det kommer bli enormt kul, jag ser såå fram emot att börja! Dessutom fick jag erbjudande igår om att vara nagelmodell för den bästa salongen i bergen, nails for you. Det passade perfekt då jag redan har bokat en tid för att göra förlängning när jag åker till Göteborg om 2 veckor, perfekt att få det gratis istället ;)
Puss örjan <3
Igår var det torsdag och vad gör vi då? Tar en flaska cava på Contra, bara jag och Örjan, supermysigt;)
♥♥♥

RSS 2.0